felsohird728x90

Hirdetés

Hajtóvadászat a szökött rab után

Keresik a rendőrök Jakab Istvánt. A 37 éves férfi, aki a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottja volt, 2018. január 12-én délelőtt - eddig tisztázatlan körülmények között - szökött meg.

Munkavégzés közben megszökött egy fogvatartott a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönből pénteken - közölte Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője az MTI-vel.

Mint mondta, a börtön foglalkoztatási programjában részt vevő férfi a déli órákban szökött meg a munkavégzés helyszínéről.
A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a 37 éves férfi felkutatását, amely jelenleg is nagy erőkkel tart.
A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított - tette hozzá a szóvivő.

Jakab István 168 centiméter magas, kopasz, rövidre nyírt körszakállt visel. Eltűnésekor szürke felső és barna nadrág volt rajta. 

A Sopron környéki főutakon és a határon az ellenőrzések miatt nagy torlódásra lehet számítani.

A rendőrség kéri, hogy aki a szökött rab tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-96-417-329 hívószámon, a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívót.

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes