felsohird728x90

Hirdetés

Emberkereskedelem Győrben? A rendőrség lecsapott!

A rendőrök elfogtak egy győrszemerei férfit és egy asszonyt, akik megvásároltak két hajdúhadházi nőt azért, hogy később prostituáltként dolgoztassák őket.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat emberkereskedelem bűntette miatt egy 46 éves nő és társa, egy 34 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint 2018. április 14-én egy férfi Győrbe hozott két hajdúhadházi nőt, akiknek korábban munkát ajánlott. Azt állította, hogy a két nőnek egy győri asszonynál és férfi társánál kell takarítani. A sértettek megérkeztek a munkaadóikhoz, akik szállást adtak nekik, majd másnap közölték velük, hogy megvásárolták őket, így ezentúl a győri párosnak fognak prostituáltként dolgozni. A két nő 2018. április 16-án el akart menni a lakásból, azonban az ott tartózkodó asszony bezárta az ajtót és nem engedte ki őket. A sértettek - amint lehetőségük nyílt rá - kimenekültek a lakásból és azonnal értesítették a rendőrséget. A rendőrök még aznap elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 46 éves győrszemerei asszonyt és társát, egy 34 éves szintén győrszemerei férfit.

 

 

A nyomozók mindkét személyt - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként kihallgatták emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. A megyei rendőr-főkapitányság a büntetőeljárás során vizsgálja a sértettek vonatkozásában további bűncselekmények megvalósulásának lehetőségeit.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. április 18-án előterjesztést tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására - tájékoztatott a police.hu.

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes