felsohird728x90

Hirdetés

Nemzeti Konzultációs fórumot tartottak Csornán

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő látta vendégül Völner Pált, az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát csütörtök este Csornán. A lakossági fórum témája a Soros-terv és a nemzeti konzultáció volt.

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő a fórumon elmondta, hónapokkal ezelőtt, amikor elkezdték szervezni az eseményt, még nem tudták, hogy mennyire aktuális lesz a téma. Időközben az Európai Parlament szakbizottsága elfogadta a felső határ nélküli betelepítési kvótát. A térség országgyűlési képviselője szerint nem is lehetne aktuálisabb beszélni arról, hogy Magyarországnak ki kell állnia amellett, hogy elutasítsuk a Soros-tervet.

Gyopáros Alpár országgyűlési képviselő

 

Gyopáros Alpár kérte a jelenlévőket, hogy buzdítsák családtagjaikat és barátaikat arra, hogy vegyenek részt a nemzeti konzultáción, mert ez óriási támogatást ad Magyarországnak az illegális migrációval szembeni küzdelemhez.

A fórumon Völner Pál államtitkár prezentációjában pontról-pontra levezette a közönségnek a konzultációs kérdőívben is szereplő Soros-terv elemeit és azt, hogyan állt a tőzsdespekuláns pártjára a magyar ellenzéki pártok többsége.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium államtitkára

 

Völner Pál elmondta, hogy a Soros‐terv alapján évente 1 millió bevándorlót telepítenének Európába, a betelepített migránsokat szétosztanák a tagországok között, és minden bevándorlónak 9 millió forintot adnának az adófizetők pénzéből. A terv része, hogy a már Európába érkezetteket és a jövőben ide érkezőket, egy állandó felső korlát nélküli mechanizmussal osszák szét a tagországok között.

Az államtitkár tudatta, Soros György terve, hogy létrejöjjön a globális, nyílt társadalom, ahol nincsenek nemzetek és nincsenek határok. Globális lenne a pénzügyi és a politikai rendszer is. Ennek érdekében Soros azt javasolja, hogy a világ demokratikus országai tömörüljenek szövetségbe a globális társadalom létrehozása céljából. A globális nyílt társadalom létrehozása mindenképpen magában foglalná a belügyekbe való beavatkozást is.

 

Az előadásból kiderült, hogy a Soros‐terv végrehajtásának legfőbb akadályai azok a kormányok, amelyek kiállnak a nemzeti függetlenség mellett, és fellépnek az illegális bevándorlás ellen. Soros György ma még azért nem tud évente egymillió bevándorlót Európába hozni, mert vannak olyan kormányok, amelyek tiltakoznak ez ellen. A magyar kormány eleget tesz a schengeni megállapodásnak, amikor megvédi a határokat és kerítést épít, így nehezítve a Soros‐ terv végrehajtását. Soros és több brüsszeli döntéshozó ezért támadja hazánkat.

Völner Pál szerint a jövő évi választás tétje nagyon nagy. Ha győz az ellenzék és Soros terve megvalósul, Magyarország is egyhamar bevándorlóországgá válhat, amelyik elveszíti nemzeti önállóságát és a nemzetközi, globális elit játékszerévé válhat. Az előadó szerint csak a Fidesz az, aki kész harcolni Brüsszel és a Soros‐terv ellen, a nemzeti függetlenségért. Ha a Fidesznek sikerül megnyerni a választást, egy nagy és felívelő korszakba léphet be Magyarország.

Fotó: Szabados Tibi

e-max.it: your social media marketing partner

További hírek Csornáról

Csorna Város Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a környezet megóvására

Csorna Város Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a környezet megóvására, ennek érdekében...
Csorna Város Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a környezet megóvására

Virtuális adventi kalendáriumot készített a Csornai Múzeum

Kedves Múzeumbarátaink! Idén számunkra is fájdalmasan zárt kiállításokkal várjuk a Karács...
Virtuális adventi kalendáriumot készített a Csornai Múzeum

Advent első vasárnapja Csornán

Megkezdődött advent időszaka, azonban a jelenlegi helyzet miatt idén kicsit másképp alaku...
Advent első vasárnapja Csornán

Adventi koszorút ajándékozott a Perkovátz-Ház Baráti Kör Csornának

A Perkovátz-Ház Baráti Kör képviseletében Perkovátz Tamás a Baráti Kör elnöke, és Barcza...
Adventi koszorút ajándékozott a Perkovátz-Ház Baráti Kör Csornának

Országos elismerés egy csornai tűzoltónak

A havi rendszerességgel megtartott katasztrófavédelmi igazgatói értekezlet visszatérő mom...
Országos elismerés egy csornai tűzoltónak

Csornai Adventi Kalendárium

Csorna városa egy kis otthoni programra hívja lakóit, hogy a szürke hétköznapok között ki...
Csornai Adventi Kalendárium

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes