felsohird728x90

Hirdetés

Kapuvári siker a közbiztonsági referensek megyei versenyén

Október 31-én a polgári védelmi szakterület szakmai napján rendezték meg a közbiztonsági referensek megyei versenyét a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság emlékszobájában.

 

Hirdetés

A versenyt Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató nyitotta meg, aki kiemelte a közbiztonsági referensek által végzett munka fontosságát, akik személyes kapcsolatot jelentenek a katasztrófavédelem és az önkormányzatok között. Az igazgató beszédében a jelenlegi és előttünk álló közös feladatokról is szót ejtett, és megköszönte a referensek munkáját. Örömét fejezte ki, hogy már harmadszorra szállnak versenybe a megye legképzettebb közbiztonsági referensei, hogy bizonyítsák felkészültségüket, és jó versenyzést kívánt a résztvevőknek.

A közbiztonsági referensek mellett, a polgári védelmi felügyelők is kaptak egy írásbeli ötven pontos kérdéssort, amit egyénileg kellett megválaszolniuk, amit később egy közös – kirendeltségenként csapatot alkotó - gyakorlati feladatmegoldás követett, ahol egy feltételezett káreseményt kellett felszámolniuk.

A megyei verseny összesítésén a kapuvári kirendeltség csapata bizonyult a legfelkészültebbnek, s a közbiztonsági referensek közül a kapuvári kirendeltséget képviselő Hosszúné Füleki Éva állhatott a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes