felsohird728x90

Hirdetés

Fejlesztették Kapuvár csapadékvíz elvezetését

Kapuvár Városi Önkormányzat a települési csapadékvíz elvezetésének 1. ütemére 112.983.000 forintos európai uniós támogatást nyert.

 

A beruházásnak köszönhetően fejlesztésre került Kapuvár város csapadékvíz-elvezető rendszere, kiépítésre kerültek Kapuvár Város területének bel- és csapadékvízvédelmi létesítményei, ezáltal megakadályozható a szennyező anyagok ivóvízbe jutása, valamint könnyebb lesz a vízkáresemények elhárítása.

A fejlesztés során kivitelezésre kerültek a Táncsics Mihály utca, a Hunyadi utca, az Arany János utca, a Petőfi Sándor utca és az Alsómező utca déli ágán a beltéri árkok vízrendezési munkái, melynek köszönhetően a városrész csapadékvíz elvezetési problémái teljes mértékben megoldódtak. A jövőben ezen településrészen nem kell vis-major eseményekkel számolni, a magán és közterületi veszélyeztetések megszűntek és a további közterület rendezések, zöldfelületi fejlesztések és a közösségi parkok fejlesztésének lehetősége, továbbá a csapadékvíz kérdése megoldott.

A beruházással Kapuvár Városi Önkormányzat célja volt, hogy a település környezeti állapota javuljon, a helyi vízkár veszélyeztetése csökkenjen. A fejlesztés rövid, közép és hosszútávon garantálja a csapadék/belvíz biztonságos elvezetését az érintett területekről.

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes