felsohird728x90

Hirdetés

Farsangi est a kapuvári plébánián

Nevetni kell! - címmel farsangbúcsúztató vidámságban gazdag műsort láthattak azok a kapuváriak, akik 2018. február 13-án a 18 órakor kezdődött előadás közönségét alkották. Radó Tamás plébános atya felkérésére a 2017 szeptemberében alakult kapuvári Dramatőr Színjátszó Egyesület jelenlegi szereplőgárdája mutatta be zenés betétekkel tarkított, vidám jeleneteit, melyben bohózatok, vidám versek és népszerű operett melódiák hangzottak el.

A hálás közönség sokszorosan felhangzó vastapssal jutalmazta a szereplőket, akikről - elmondhatjuk - ízig-vérig bennük van a színészi tehetség. Előadásukból sugárzott a szívből jövő lelkesedés, hogy minél többet nyújtsanak az est résztvevőinek.

Hirdetés

A szereplőgárda tagjai: Barna Katalin, Bognár Dávid, Cserpes István, Hegymegi Edit. A konferáló szöveget írta Budai Hanna, aki tagja az egyesületnek, de elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni ezen az estén.

Kapuvár kulturális életét néhány hónapja színesíti a felnőttekből álló színjátszó-kör, mely azzal a céllal jött létre, hogy vidámabb darabokkal segítsék az emberek kikapcsolódását. A Dramatőr Színjátszó Egyesület tagjainak már volt egy sikeres bemutatkozó előadásuk a kapuvári színházban, ahol több mint százan látták a fellépésüket.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes