felsohird728x90

Hirdetés

Személyi sérüléses és halálos balesetek, tűzesetek az elmúlt héten

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten hetvenöt eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizennégy ember megsérült, kettő pedig életét vesztette.

 

Hirdetés

Kedd reggel felborult egy kisteherautó Lébény határában egy benzinkút területén. A gépkocsiból kifolyt üzemanyagot a műszaki mentést végző lébényi hivatásos és önkéntes tűzoltók felitatták, valamint áramtalanították a teherautót. A jármű vezetője nem sérült meg a baleset során.

Kedden kora délután Ikrény és Nagyszentjános között több helyen is meggyulladt a száraz fű a vasúti sínek mellett. A legnagyobb területen, több ezer négyzetméteren, Nagyszentjános külterületén a vasútállomástól a megyehatárig égett az aljnövényzet, amit a győri, a mosonmagyaróvári és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltottak el. Munkájukat egy tartálykocsi és egy erőgép is segítette.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kisteherautó szerda késő délután a 85-ös főút Kapuvár és Veszkény közötti szakaszán, Veszkény közelében. A balesethez a kapuvári és csornai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki egy beszorult embert a járműből, valamint áramtalanították a teherautót. A balesetben egy ember életét vesztette, három embert kórházba szállított a mentőszolgálat. A műszaki mentés és helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Kandelábernek hajtott egy személyautó Sopronban egy üzletház parkolójában csütörtök délelőtt. Az ütközés következtében a kandeláber az autóra dőlt. A parkoló áramtalanítását követően a soproni hivatásos tűzoltók eltávolították a járműről a törött állványt. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Négy személyautó ütközött péntek délután Győrben. A helyi hivatásos tűzoltók végrehajtották a műszaki mentést és áramtalanították a járműveket. A ráfutásos balesetben négyen megsérültek, őket könnyű sérüléseikkel a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kamion és személyautó ütközött szombat délután a 85-ös számú főút csapodi leágazójánál. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalaínították a kamiont. A személyautóban utazó két embert a mentők kórházba szállították.

Járdára zuhant lehasadt faág veszélyeztette a gyalogosforgalmat vasárnap késő délután a győri Verseny utcában. A helyi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel feldarabolták és eltávolították a mintegy hat méter hosszú faágat.

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes