felsohird728x90

Hirdetés

Rozália-kupa Sarródon

Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendeztek meghívásos tűzoltóversenyt augusztus 24-én Sarród Önkéntes Tűzoltó Egyesülete szervezésében, ahol egy Németországból kapott tűzoltóautót is felavattak.

Hirdetés

A sarródi házigazdák mellett a völcseji, nagycenki, fertőszentmiklósi, és petőházi önkéntesek csapatai vettek részt a versenyen. Az esemény megnyitóján Sallai Péter tűzoltó dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója méltatta az önkéntesek munkáját, valamint kiemelte az ilyen versenyeknek a felkészülésben és a kapcsolatépítésben játszott szerepét, egyben emléklapot nyújtott át a rendező egyesület részére. Az eseményen beszédet mondott még Papp Gyula polgármester is, valamint megáldották Sarród testvértelepülésétől (Steinau an der Strasse) kapott Iveco típusú gépjárműfecskendőt, amely a helyi egyesület szakmai munkáját segíti a jövőben.

Az első Rozália-kupán versenybe szállt önkéntesek közül a fertőszentmiklósiak csapata győzött. A versenyt Varga László tűzoltó százados, a kapuvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnok-helyettese értékelte, a díjakat pedig Barcza Attila országgyűlési képviselő adta át, aki tizenhét éve aktív önkéntes tűzoltó.

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes