felsohird728x90

Hirdetés

Sok baleset történt az emúlt héten a megyében

Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten negyven eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során hárman sérültek meg.

 

Megdőlt egy régi építésű vályogház tűzfala és tetőszerkezete kedden délután Mosonmagyaróváron a Malom utcában. A város hivatásos tűzoltói a lakatlan, de veszélyessé vált épület tetőszerkezetét az ott lévő faanyaggal megtámasztotta, és lekordonozta a területet.

Letért az útról és fának hajtott egy zúzott követ szállító nyerges vontató a 86-os főúton, Csorna és Bősárkány között szerdán délelőtt. A jármű rakományának egy része a vezetőfülkébe borult, ahova a sofőr beszorult. A csornai hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával feszítővágó és támasztó eszközök segítségével kiemelték a sofőrt a járműből és átadták a mentőknek. Az egységek a baleset során kidőlt fát ledarabolták. Az autó vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállította kórházba a mentőszolgálat.

Fának ütközött egy személyautó és füstölt a motortere Győrben, a Kálvária utcánál csütörtök délután. A győri hivatásos tűzoltók porral oltóval és vízsugárral szüntették meg az izzást, majd áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt könnyű sérülésekkel a mentőszolgálat kórházba szállította.

Pénteken délelőtt összeütközött két személyautó Csorna külterületén, a 86-os főúton. A balesetnél a csornai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes