felsohird728x90

Hirdetés

Gól nélküli döntetlen Komáromban

 

Alacsony színvonalú mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott egymással a Komárom és a Csorna együttese.

A találkozón a Csorna büntetőt is kapott, ám ezt nem sikerült értékesíteni. Az első játékrész nem túl sok izgalmat hozott, az utolsó harminc percre viszont felélénkült a játék. A 87. percben Weitnert buktatták a 16-oson belül és a Csorna tizenegyeshez jutott, amivel eldönthette volna a 3 pont sorsát. A büntetőt maga a sértett végezte el, de Szatmári nagyot védett csakúgy, mint a kipattanót kapura tűző Kerékgyártó próbálkozásánál. Így összességében egy nem túl magas színvonalú mérkőzésnek pontosztozkodás lett a vége. A Csorna legközelebb szombaton az Andráshida együttese ellen javíthat.

Bozsik Péter: - Nem túl magas színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született. Úgy gondolom ez a találkozó nem lesz olyan emlékezetes, mint a Barcelona – PSG összecsapás.

Bognár Zsolt: - Nehéz mérkőzésre számítottam és így is lett! Az első félidőt átaludtuk. de a második félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést! Kapott gól nélkül hoztuk le találkozót, ez viszont pozitívum, de a győzelemhez sokkal többet kell tenni!

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes