felsohird728x90

Hirdetés

Ezüstérmet nyertek a csornai lányok

 

A múlthéten 0-0-s döntetlent ért el a Csornai SE U16-os lánycsapata a Győrszentiván ellen. A gól nélküli döntetlen ezüstérmet ért a lányoknak, akik a tavalyi bronzérmet fényesebbre cserélték az idei szezonban.

Hirdetés

Nyáron Lőre Pál vezetésével kezdtek a lányok és télen a második helyen vehette át Baracskai Ádám a csapatot. Érdekes szezonon van túl a csapat, hisz a tavalyi szezonhoz képest nagy változáson ment át a keret, sokan kiöregedtek a nyáron, és télen távozott a csapat gólvágója Kránicz Viktória is. A tavasztól viszont már nem az egyéni képességek hozták a sikereket, hanem a játékosok csapatként küzdöttek, aminek meglett az eredménye is.
Szerdán a Győrszentiván elleni döntetlennel már biztossá vált, hogy az idei érem még jobban fénylik majd a tavalyinál is. Vasárnap pedig a bajnokság eddigi talán legszínvonalasabb mérkőzésére került sor Dorogon, ahol nagy iramot diktáltak a felek a hőség ellenére. 60 percig rezzenéstelen maradt a csornai kapu, de két bombagóllal megszerezte a győzelmet a szimpatikusan futballozó és hosszú keretet kialakító Dorog együttese. A csapatból ezúttal Hagymás Kinga személyében egy „alapító tag” is kiöregedett a korosztályból.

Baracskai Ádám: - Büszke vagyok a lányokra, mérkőzésről mérkőzésre hatalmasat küzdöttek. Betegségeken és sérüléseken túl gyakran az ellenfeleket is sikerült legyőzni és megérdemelten szereztük meg a 2. helyet!

Az ezüstérmes csapat tagjai: (zárójelben a pályára lépések száma)

Szigeti Júlia (11), Fábián Nagy Fédra Jázmin (11), Hagymás Kinga (13), Szabó Luca Tünde (14), Varga Hanna (14), Horváth Lilla (11), Dombi Rebeka (13), Miholics Anna Dorka (14), Balka Helga Kíra (7), Kovács Zsófia (9), Szücs Ildikó Noémi (3), Haszonics Dóra (6), Németh Nóra (3), Kránitz Viktória (7), Hernitz Bianka (6), Gönye Diána Andrea (1), Jakab Dorka (1)

A folyamatosan fejlődő csornai utánpótlás lánycsapatról korábban olvashattak újságunk hasábjain, és weblapunkon is, melyet az alábbi linken tekinthetnek meg

fotó: Nagy Tamás

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes