felsohird728x90

Hirdetés

Videón a Csorna diósdi győzelme

Diósd elleni magabiztos 2-0-ás győzelmével tovább robog a Csorna, amely végig nagy mezőnyfölényben játszott.

Szeles időben vette kezdetét a Diósd és a Csorna összecsapása. Már az első percektől látható volt a Csorna mezőnyfölénye, de ezt a 44. percig nem sikerült gólra váltani. Ekkor Füredi jobboldali szögletrúgást végezhetett el, melybe Botlik szerencsétlenül nyúlt bele és a labda a hálóba kötött ki. (0-1) A játék képe továbbra sem változott és a 70. percben Kelemen kiugratását követően Serfőző maradt egy az egyben a kapussal és helyzetét magabiztosan értékesítette (2-0) A diósdiak első veszélyes próbálkozására a 87. percig várni kellett, de Lőre bravúrral hárított és bizonyította, rá mindig lehet számítani. Így a Csorna legutóbbi 5 mérkőzéséből 4-et kapott gól nélkül zárt.

A CSSE legközelebb szombaton 16:30-kor az Érd együttesét fogadja.

Nahóczky Attila: - Bár az első félidő végéig, a szerencsétlen gólig sikerült megvalósítani elképzeléseinket, de ezt követően szerte foszlottak reményeink.

Bognár Zsolt: - Amit ebből a mérkőzésből ki lehetett hozni, úgy gondolom ki is hoztuk. A legfontosabb a győzelem és, hogy Ismét kapott gól nélkül sikerült megvívnunk a találkozót, emiatt nagyon büszke vagyok a játékosokra.

NBIII Nyugati csoport – 26. forduló

Diósd- Csornai SE 0-2 (0-1)

Diósd – 150 néző Játékvezető: Kátai Gábor

Diósd: Botlik – Sándor, Nahóczky ( Czene 65.). Schmidtka, Mag, Balázs, Slezák, Ribarics (Jacsmanik 65.), Cservenka, Takács J., Takács M. (Bánhidi 76.) Vezetőedző: Nahóczky Attila

Csorna: Lőre - Kelemen, Császár, Zámbó, Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Czanik, Szabó (Németh 89.), Serfőző, Simon (Nagy 58.) Vezetőedző: Bognár Zsolt

Gólszerzők: Botlik (44. ög.), Serfőző (70.)

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes