felsohird728x90

Hirdetés

Csornai tornagyőzelem az U16-os lány kupán

A Csornai SE U16-os lány csapata Dorogon szerepelt, a Faragó Laci Emléktornán, ahol három győzelem és egy döntetlen mellett megszerezte a végső győzelmet is. Az már csak hab a tornán, hogy a CSSE játékosa, Hordós Natália egy személyben gyűjtötte be a gólkirályi és a torna legjobb játékosa címet is.

 

Hirdetés

A Csepel együttese nem jelent meg a tornán, így egy ötödik csapat alkotását kérték a szervezők, melybe a csornai csapat partner volt, és négy játékost is delegált, annak érdekében, hogy mindenki sok játéklehetőséghez jusson. A vegyes csapat néven futó alakulat a 3. helyet gyűjtötte be. A Csorna csapata a Dorog ellen 0-0-s döntetlent játszott, de a többi mérkőzésen nagy gólkülönbséggel nyert, így nem lehetett kérdés a végső győztes kiléte.

Baracskai Ádám edző: - Minden játékosunk sok lehetőséget kapott, szinte mindenki szerzett gólt is, ami nagyban mutatja, hogy igazi csapatként működünk. Nagyon örülünk a győzelemnek, úgy tűnik végre a játék mellett nyerni is megtanultunk. Köszönjük a Dorog meghívását!

A csapat tagjai: Ovádi Stella, Szabó Luca, Ézsely Lilien, Fábián-Nagy Fédra, Molnár Boglárka, Varga Hanna, Hordós Natália, Gaszler Katalin, Németh Zsófia, Németh Nóra, Antal Johanna

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes