felsohird728x90

Hirdetés

Hazai bronzérem a csornai női utánpótlás tornán


Újabb mérföldkövön van túl a Csornai SE, hétvégén az egyesület első női utánpótlás tornáját szervezte, ahol a bronzérem mellett a legjobb kapusnak járó díjat is bezsebelték Ovádi Stella révén. 

 

Vasárnap a Csornai SE U19-es leány labdarúgó tornát szervezett, ahol a Nyergesújfalu, az Ajka és a Pápa mellett további két csornai csapat mérkőzött meg egymással. Kiegyenlített mezőnyben izgalmas mérkőzéseket vívtak egymással a csapatok. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az utolsó forduló előtt még 3 csapat is pályázott a győzelemre. A Csornai SE fehér mezben játszó csapata 1-4. helyig bárhol végezhetett volna az utolsó mérkőzéstől függően, mivel 1-0-s vereséget szenvedett így a 3. helyet szerezték meg. A zöld csapat az U16-os bajnokságban is fiatalnak mondható kerettel, nagy lelkesedéssel felvette a versenyt az idősebb játékosok ellen, bár pontot ez nem eredményezett, de mindenki elismerően beszélt róluk. A torna legjobb kapus 2006-os születésű csornai játékos Ovádi Stella lett.  

Baracskai Ádám (edző): - Nagy öröm volt, hogy Csornán színvonalas leány tornát rendezhettünk, ahol két csapattal is képviseltethettük magunkat. A foglalkozás elérte célját, minden játékosunk rengeteg játékperccel, élménnyel és tapasztalattal gazdagodhatott. Szeretnénk a tornát hagyomány jelleggel folytatni a jövőben is.

Eredmények:
Csorna fehér – Nyergesújfalu 1-1
Pápa – Ajka 1-1
Ajka – Csorna zöld 3-0
Nyergesújfalu – Pápa 2-0
Csorna fehér – Csorna zöld 5-0
Csorna fehér – Pápa 0-0
Nyergesújfalu – Ajka 1-1
Pápa – Csorna zöld 1-0
Csorna fehér – Ajka 0-1
Nyergesújfalu – Csorna zöld 6-0

1. hely Nyergesújfalu 8 pont (10-2)
2. hely Ajka 8 pont (6-2)
3. hely Csorna fehér 5 pont ( 6-2)
4. hely Pápai ELC 5 pont (2-3)
5. hely Csorna zöld 0 pont

Különdíjak:
Gólkirálynő: Engelbrecht Fanni (Nyergesújfalu)
Legjobb játékos: Szálji Tímea (Ajka)
Legjobb kapus: Ovádi Stella (Csorna)

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes