felsohird728x90

Hirdetés

Négygólos vereség a BKV ellen

Bár a Csorna kezdte jobban a mérkőzést és több helyzetet is kialakított, de ezeket nem sikerült gólra váltani.

A 27. percben Nehéz sérülése miatt kényszerű cseréhez kellett folyamodnia Bognár Zsoltnak. A folytatásban Sánta beadását Csepregi fejelte a hosszú alsóba. (1-0) A 43. percben Csepregi egy két csel bemutatása után 16 méterről nagy lövést eresztett meg, amit Lőre csak kiütni tudott, amit közelről Balogh juttatott a kapuba. (2-0)

Bár a Csorna irányította a játékot a további találatokat is a BKV együttese szerezte. A 79. percben Csepregi fejesével nőtt háromra a különbség, majd nem sokkal a vége előtt Ferkó büntetőből állította be a 4-0-s végeredményt.

Batári Csaba: - A legfontosabb, hogy sikerült megnyernünk a mérkőzést. A 4-0-s eredmény ellenére nem volt egy könnyű mérkőzés. Szimpatikus csapatot ismertem meg a Csorna személyében.

Bognár Zsolt: - Jól kezdtük a mérkőzést, volt két nagy helyzetünk is. De már az első félidőben kényszerű cseréhez kellett folyamodnom. Az első játékrészben egyéni hibákból két gólt is kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. Gratulálok a BKV Előre csapatának.

NBIII. - Nyugati csoport 7. forduló

BKV Előre - Csornai SE 4-0 (2-0)

2017.09.24 – vasárnap 16:00

Játékvezető: Mencsik László

BKV Előre: Nacsa – Csikortás, Szedlacsek, Balogh B. (Banai 79.), Ferkó, Birtalan, Csepregi, Sánta (Csanálosi 66.), Lanczkor, Kálmán, Németh Á. (Huller 62.) Vezetőedző: Batári Csaba

Csorna: Lőre – Kelemen, Litresics, Nagy Sz., Füredi, Csikós, Kerékgyártó, Kis Sz. (Németh B. 56.), Serfőző, Czanik, Nehéz (Fehér 27.) Vezetőedző: Bognár Zsolt

Gólszerzők: Csepregi (35.,79.), Balogh B. (43.), Ferkó (86.)

e-max.it: your social media marketing partner

Alsohirdetés

alsoközéphirdetés

 

bal-also-hird

Hirdetés

középső hirdetés

Hirdetés

Jobb also hirdetes